JA TINC EL FIRST!

Segur que molts de vosaltres heu sentit i/o dit la frase “Ja tinc el First!”. Es tracta d’un dels diplomes que atorga la universitat de Cambridge i que acredita que aquella persona no nadiua té un nivell intermedi-alt d’anglès, és a dir, que pot fer servir aquesta llengua en l’àmbit laboral o educatiu.

La nostra escola d’idiomes, Salesians – Badalona Activa, prepara l’alumnat perquè, qui vulgui, pugui presentar-se als diferents exàmens de Cambridge i certificar el seu nivell d’anglès. Potser us esteu preguntant per què serveixen aquestes certificacions… doncs molt senzill, perquè el fet de què siguin mundialment conegudes a la gran majoria d’institucions i empreses ajuda a demostrar els nostres coneixements d’anglès a l’hora de demanar plaça a una universitat estrangera o a qualsevol entrevista de feina.

El passat mes de juny alguns dels nostres alumnes es van presentar als exàmens de Cambridge i han obtingut, amb magnífics resultats, els seus certificats. D’una banda, el Pol Domínguez, el Gerard Merino i el Sergi Uclés, alumnes de 4t d’EP, van aconseguir el títol de Movers. D’altra banda, l’Oriol Casas i el Víctor Expósito (alumnes de 1r d’ESO) van rebre el diploma de Flyers. Tant l’escola com Activa volem reconèixer el seu gran esforç i els animem a seguir treballant i progressant, encara més, en l’aprenentatge de l’anglès. ENHORABONA!

D’esquerra a dreta: Sergi Uclés, Gerard Merino i Pol Dominguez (4t d’EP)

D’esquerra a dreta: Oriol Casas i Víctor Expósito (1r d’ESO)