La nostra primera aventura a Salesians Badalona

Els nens i les nenes de P3 ja hem acabat la nostra segona setmana a la nova escola! Les nostres famílies han entrat a acompanyar-nos a la classe i ens han ajudat a entendre les rutines, deixar les motxilles, l’ampolla d’aigua, l’agenda, l’esmorzar… Al principi, només hi havia la meitat dels nostres amics perquè ens havíem d’acostumar de mica en mica però, ja coneixem tots els nostres companys i estem molt contents!

Hem conegut la Cristina, la Marta i la Marina que seran les nostres tutores però també hem pogut conèixer els altres professors i professores! Hem après a dir-nos bon dia, hem anat a l’hort a veure les tortugues, hem ballat i cantat moltes cançons, hem escoltat contes, comencem a fer petites figures amb plastilina, hem jugat als racons de la classe, hem fet dibuixos, hem tocat instruments… La veritat és que cada dia hi ha una sorpresa nova!

A poc a poc, estem més tranquils i tranquil·les i tot i que a vegades encara plorem una miqueta, ens agrada molt l’escola i ens encanten les abraçades i petons que ens fem per sentir-nos millor, ens han acollit com a casa.