Aquesta tercera setmana de casal els alumnes d’infantil van rebre el missatge d’una nena que es deia Ada.

I sabeu què? L’Ada era científica! I ens va convidar a ser uns bons científics com ella, però per aconseguir-ho havíem de superar els 8 reptes que ens havia preparat.

I així començava una setmana plena d’experiments i màgia!
Hem creat plastilina amb maizena i acondicionador, hem dibuixat amb l’escuma d’afaitar tenyida i amb sal de molts colors, hem creat fang i l’hem modelat, hem fet erupcionar volcans de colors, hem creat bombolles de sabó gegants amb diferents materials…

Ha estat tota una aventura i hem gaudit moltíssim!
I per acabar aquesta setmana tan espectacular ens han vingut a fer un taller de contes fascinant! Ple de màgia i emocions, en què els contes cobraven vida.

Tot un somni!

La tercera setmana a primària va començar amb els jocs de la fam, en què ens vam dividir per districtes i només va poder guanyar un. Va ser increïble l’enginy i l’estratègia per intentar aconseguir la victòria.

A més, ens vam endinsar en la pel·lícula de “ENCANTO” i vam potenciar les nostres habilitats amb els diferents reptes que ens van plantejar els personatges.

I la setmana encara no ha acabat, perquè marxem de colònies!!!

A Estiu Jove vam començar amb una sortida a l’escola Salesians de Mataró, allà vam conèixer l’escola, a nous companys i la superpiscina on vam jugar molt. I l’hem finalitzat amb uns intrèpids jocs de la fam.

I per acabar aquesta setmana d’aventures, hem gravat el vídeo del casal!!! Quins nervis de veure com ha quedat.