2a setmana de Casal

Dilluns la televisió del casal havia tornat a canviar de canal!
Per sorpresa dels alumnes d’infantil vam començar aquesta segona setmana amb una carta amagada al pati de l’escola i un vídeo sorpresa d’en Rayder, el líder de la Patrulla Canina.
I sabeu què ens va dir en Rayder? Que tenia una missió per a nosaltres! En Rabbel, en Chase i en Marshall havien desaparegut i els havíem de trobar.

Per aconseguir-ho ens vam crear una mascareta i un collaret per anar identificats i ser com ells.

I durant la setmana hem hagut de superar una sèries de proves i activitats en què vam poder adquirir i desenvolupar les habilitats dels membres de la Patrulla Canina.
No sabeu la feina que vam tenir… però ens ho vam passar bomba!

I acabar la setmana al GnomoPark, amb totes les habilitats que hem guanyat, no té preu.

A primària la televisió ens ha fet passar per la pel·lícula de Toy Story i ens hem convertit en una joguina i quan entrava l’Andy ens havíem de quedar superquiets.

Ens vam endinsar a Space Jam on la Lola Bunny necessitava la nostra ajuda per poder formar un equip de bàsquet i poder jugar la final.

I a més, vam caure al Mario Bros i el vam ajudar a salvar a la princesa Peach.

A Estiu Jove vam jugar al gambit de dama on l’objectiu era fer escac i mat al rei rival. Hem fet jocs de coneixença, ja que aquesta setmana hem sigut molts i no ens coneixem tots i al final hem fet grup i ens ho hem passat genial.

No només hem fet un munt de jocs i reptes, a més dijous primària i Estiu Jove vam marxar d’excursió al Tibidabo, on vam gaudir d’un munt d’atraccions.

Una passada de setmana!!