Un any més, l’escola ha obert les portes per mostrar a totes les famílies interessades en conèixer-nos, com som i quin és el nostre estil educatiu.

Dissabte 17 de febrer, es van fer les 3es Portes Obertes d’aquest curs. Les dues primeres edicions van ser exclusivament per a les famílies interessades en Educació Infantil. En aquesta ocasió, van venir famílies també interessades en Primària i Secundària. En total, més de 100 famílies han volgut conèixer l’estil proper, familiar i càlid del Projecte Educatiu Salesià, a més de les instal·lacions, les metodologies actives, l’educació slow, l’educació emocional…

Dimarts 20 de febrer, serà el torn dels Cicles Formatius de Grau Mitjà que explicaran a les famílies interessades els 3 graus que s’ofereixen: Activitats Comercials, Gestió Administrativa i Mecanització. Hi ha previstes unes altres portes obertes per al 19 de març, però en ambdós casos és important que reserveu plaça al següent formulari.

Si no vau poder venir a aquestes portes obertes i voleu conèixer l’escola, comptem amb la possibilitat d’oferir-vos una visita personalitzada per a Infantil 3, que podeu sol·licitar omplint el formulari o bé per telèfon al 933 87 72 54. Així, podreu comprovar en primera persona el tracte proper i familiar de l’escola.