Per molts anys!!!

Aquest any dues mestres d’infantil i una professora de l’ESO han celebrat el 25è aniversari de servei a l’escola. I l’Isidre Serdà les noces d’or sacerdotals.

La Blanca Hervàs i la Gema Tello han estat dedicades al món de l’educació infantil. Dia a dia, any rere any, les diferents promocions d’infants han gaudit de la seva vocació, dedicació i professionalitat.

La Isabel de Frutos porta a l’escola des de l’any 1996 dedicant-se als adolescents de l’ESO ensenyant i transmeten amb passió la Lengua y Literatura Castellana. Des de fa uns anys també s’encarrega de les relacions internacionals de l’escola.

L’Isidre es va ordenar prevere el juny de 1972, en aquests 50 anys ha estat al servei de diferents obres salesianes: Badalona, Sabadell, Ciutadella, entre altres. També s’ha mogut en l’àmbit parroquial a Girona, Sant Vicenç dels Horts i Ciutat Meridiana.

En el Claustre de final de curs, alguns companys van organitzar-los un petit concurs, ambientat en el mític 1,2,3… per posar a prova les seves qualitats i capacitats… I sobretot la capacitat de decisió i la paciència.

Per molts anys puguem seguir obrint camins junts!