Diumenge 22, vam obrir les portes de l’escola per rebre les famílies interessades a conèixer el nostre projecte educatiu, les instal·lacions i, sobretot, els docents i professionals que formem l’escola i que, possiblement en pocs mesos, acollirem les persones que les famílies més estimen.

 

Les portes de l’escola es van obrir amb un sol radiant i les famílies que ho van voler van poder seguir uns itineraris en funció de l’edat dels seus fills i filles o bé fer una visita lliure. Així, van poder veure les aules i sentir les explicacions sobre l’educació slow, l’escola plurilingüe, les metodologies actives, els ambients d’aprenentatge, el projecte d’Innovamat, l’educació emocional, però també visitar l’hort, el menjador, la sala de motricitat i el gimnàs, el teatre… Rebent en cada un d’aquests espais explicacions de què hi fem i com ho fem,  també es van anar resolent els diferents dubtes i preguntes que van voler fer les famílies que ens van visitar.

Si no vau poder venir a aquestes portes obertes i voleu conèixer l’escola, encara podeu reservar una visita guiada per al proper dissabte 11 de febrer, queden poques places… Així mateix, comptem amb la possibilitat d’oferir-vos una visita personalitzada que podeu sol·licitar per correu electrònic a secretaria.badalona@salesians.cat o bé per telèfon al 933 87 72 54. Segur que l’experiència no us deixarà indiferents.