Setmana plena d’emocions

Arribem a l’equador del casal d’estiu i comencem una setmana plena d’EMOCIONS. El follet Floki ha explicat als alumnes d’infantil que tenia un embolic amb les seves emocions i ens ha demanat la nostra col·laboració perquè l’ajudem a identificar-les. En Floki ens ha proposat unes activitats per posar nom i color a les emocions i a través de l’experimentació hem pogut sentir-les. Estampar amb les mans, pintar amb els peus, escoltar com se sentien els companys, olorar i tastar certs aliments, ha estat una experiència super enriquidora. I com a cloenda de la setmana, ha estat súper divertit posar tots els sentits en el taller del toca toca “animals vertebrats” per acabar de celebrar aquesta setmana tan especial, la setmana de les emocions!

Els alumnes de primària continuen atrapats al SALESIANJI i durant tota aquesta setmana han superat els reptes setmanals. Dilluns, van participar en una gimcana d’activitats molt emocionants i com a cloenda van fer un bany a la piscina. Dimarts, es van trobar amb un repte molt difícil de superar a la platja, van haver d’aplaudir enmig de la platja sense fer gestos ni parlar i aconseguir que la gent els seguís l’aplaudiment. Finalment, ho van assolir. Dimecres, dia molt calorós, va ser un dia ple d’aigua amb piscina i jocs d’aigua i dijous, vam fer la gravació del vídeo del casal les tres seccions, per acabar, tota la primària va fer el joc de la fam.

A la secció d’estiu Jove, la setmana també ha sigut molt emocionant, ens hem transformat en autèntics supervivents, valents i atrevits, superant tota classe d’obstacles al fang. Hem gaudit de la ciutat de Badalona fent el joc del Kraken al parc de Can Solei, la platja i la piscina de l’escola, sense oblidar la nostra sala, un espai on ens sentim com a casa.

Malauradament, no hem pogut tancar la setmana d’emocions amb la sortida del Tibidabo a conseqüència de l’onada de calor que sofrim i que per sort, hem superat amb molta aigua! Voleu saber què ens trobarem la setmana vinent?