El passat dimarts, 9 de maig, l’alumnat de 4t de primària va viure una experiència inoblidable. Per primer cop van formar part d’un musical: “Summer camp”, una obra divertida, fresca i plena de valors.

L’espectacle va tenir lloc al Teatre de l’Aliança del Poblenou (Barcelona). Dos-cents infants de diferents escoles van unir les seves veus, davant d’un miler de persones expectants, per a interpretar totes les cançons i coreografies de l’obra durant una mica més d’una hora.

Els nens i nenes de 4t van iniciar aquest camí gairebé al començament de curs, amb molta il·lusió i curiositat. Un viatge que, com tot a la vida, ha tingut obstacles que han hagut de superar amb el seu esforç i dedicació però que, sobretot, els ha donat moltes satisfaccions.

Fa una setmana, per fi, van arribar a port, com diu una de les cançons, després d’un últim assaig previ exigent amb els actors i actrius i la banda de música en directe.

Els aplaudiments i posteriors felicitacions d’un públic entregat van deixar clar que la pràctica i constància dels nostres petits artistes al llarg del curs ha valgut molt la pena. 4t EP… SOU UNS CRACKS!!!!