Tenim nova cuina i menjador escolar

L’estiu, que acostuma a ser vist com una època de descans i de tranquil·litat, també és un bon moment per fer canvis i reformes. I això mateix és el que s’ha fet a l’escola aquests mesos. Han estat uns mesos intensos que s’han allargat una mica més del previst, però finalment i després d’uns dies de proves, ja podem gaudir d’una cuina nova i d’un espai de de menjador totalment reformat.

Aquests primers dies de funcionament han estat un èxit i una bona mostra que la inversió i l’espera han valgut molt la pena. Ara només queden petits detalls de decoració per tenir l’espai del menjador enllestit del tot.
En aquest capítol de millores, també s’han fet petites adequacions als vestidors i les dutxes i diferents proves de salut i seguretat per garantir-ne el millor ús possible per part de tothom qui els utilitza.

Des de l’escola volem donar les gràcies a les aportacions de les famílies, sense el seu suport hagués estat impossible fer front a aquestes despeses tan importants i també agrair a tota la comunitat educativa (alumnes, monitors, personal de cuina, famílies, docents…) la paciència que s’ha tingut des de l’inici de curs fins la posada en marxa. Creiem que l’espera ha valgut molt la pena.
En unes setmanes començarà a funcionar la Comissió de Menjador integrada per personal de l’escola, servei de menjador i famílies. Us tindrem informats de les novetats que es presentin.