El dia de Sant Joan Bosco!

 

Diumenge 31 de gener va ser  Sant Joan Bosco! Per això, a tota l’escola es va celebrar divendres 29 de gener. Els infants, els nois i noies van gaudir d’activitats ben especials.

Vols saber què van fer a l’etapa d’educació infantil. Doncs no paris de llegir.

Per tots aquells que no coneixeu a Don Bosco va ser el fundador dels Salesians i per tant de totes les nostres escoles. Per aquest motiu, és un dia molt especial per a tots nosaltres.

Aquest any tot i que no van poder juntar-nos com altres vegades, com creieu que s’ho van passar? Dons d’allò més bé, no hi ha res com un dia de festa.

Els nens i nenes de P3, quan van arribar a l’escola, es van trobar a les seves aules unes propostes amb material sensorial. Van descobrir unes  safates amb sorra, arròs, pasta de sopa, serradures i sal, acompanyades de diferents pots i utensilis per poder manipular lliurament.

També, van poder experimentar amb les taules de llum. Un món màgic per descobrir i gaudir de la pròpia imaginació que té un infant.

Els  infants de P4 també van tenir un dia super creatiu.  Al llarg de tota la jornada, van elaborar tres propostes de tallers: fer polseres, pintar pedres i ballar sense parar. No podeu imaginar el ritme  d’aquests infants i quina motricitat fina tenen per elaborar unes magnífiques polseres. I sobretot, quina concentració per poder pintar dins d’una pedra! Ho heu provat mai?

Per últim, els alumnes de P5 van realitzar una gimcana amb quatre propostes diferents: circuit de bicis, castell d’encistellar, el paracaigudes i fer castells de sorra.

Els més grans de la infantil van poder passar un matí esplèndid jugant i gaudint amb els companys i els jocs al pati.

No podíem acabar el nostre dia de festa sense sortir al pati i tots els cursos, respectant el seu grup bombolla, van jugar sense parar.  Perquè si no ho sabeu per Don Bosco  el pati d’una escola és un dels seus grans tresors on et pots apropar a l’infant o jove i tocar el seu cor.