Ja tenim els ventiladors de sostre instal·lats a gairebé totes les aules d’Infantil i Primària de l’escola!

S’han fet millores que de ben segur faran que estiguem més còmodes i ens sentim més a gust a les aules en els moments que tinguem temperatures elevades. L’escola ha fet una inversió molt important en aquest aspecte: hores de feina per preparar la instal·lació dels ventiladors i després instal·lar-los i fer totes les comprovacions necessàries per al bon funcionament d’aquests aparells.

El procés va començar fa uns anys, però la forta onada de calor de l’estiu passat, va fer que la posada en marxa d’aquest projecte ja sigui una realitat. Encara no ha arribat la calor forta, però en les proves que s’han fet a les primeres aules on es van instal·lar els ventiladors ens asseguren una sensació tèrmica molt més agradable de la que hem tingut en anys anteriors.

Aquest curs, tots els ventiladors de peu que hi havia, aniran a les aules d’ESO, FP i a l’única aula de Primària on, per motius tècnics, no es poden instal·lar ventiladors de sostre. En una propera fase, la previsió és que també tindran ventiladors de sostre com les aules d’Infantil i Primària.

Així mateix, en aquesta acció de preparar l’escola per als mesos de calor forta i intensa, s’han renovat les màquines d’aire condicionat del teatre, que permetran que les activitats que s’hi facin els mesos de juny, juliol, setembre i octubre es facin en condicions òptimes de climatització.

Totes aquestes accions premetran un millor confort a les activitats que es realitzen a l’escola, seguint el pla d’inversió per tenir cada curs unes instal·lacions més confortables, adequades i preparades per atendre les necessitats del nostre alumnat.