Un any més, els alumnes de l’escola des d’EI3 fins a 5è de Primària han anat a visitar el dimoni que cremarà en poques hores a la platja dels Pescadors de Badalona.

Dijous 4, van obrir el cicle de visites els alumnes de 1r i 2n que, al ritme de la música de “Més Tumàcat”, van saltar i ballar per fer fora l’avorriment i acabar amb les cares de peix bullit. Van acabar la festa de les escoles amb una pluja de confeti d’allò més divertida! Després de fer la visita de rigor al Dimoni i fer-se fotos de grup, van gaudir d’una estona de jocs a la platja.

L’endemà, va ser el torn de 4t, que va aprofitar la visita per fer una sessió de dibuix ràpid sobre el Dimoni a La Rambla i després d’aquesta sessió plàstica i les fotos de grup, van fer una sessió d’Educació Física a la platja del Pont del Petroli, fent partidets d’ultimate frisbee.

Dilluns 8, el Passeig Marítim de Badalona es va omplir amb els alumnes d’Educació Infantil. Tota l’etapa va visitar el dimoni, els infants van plantar el seu dimoniet a la sorra i van gaudir d’una estona de joc a la platja. Els més petits, d’EI3, van estar acompanyats en tot moment pels alumnes de 5è d’EP.

Per tancar el cicle de visites, avui, els alumnes de 3r han anat, també plens d’il·lusió, a veure el dimoni poques hores abans de cremar-lo. Ha estat un matí divertit, amb la tradicional foto davant del dimoni i de jocs a la platja. Aquesta nit serà per a tots i totes una gran festa!

I els alumnes de 6è? Doncs s’han quedat a l’escola, que el Departament d’Educació ha programat les proves de Competències Bàsiques just aquesta setmana tan endimoniada…

Com podeu veure, encara que la setmana hagi estat curta, no hem parat aquests dies, acostant una de les tradicions de la ciutat als alumnes de l’escola.