Per celebrar els 100 anys de l’arribada dels Salesians a la ciutat, us proposem un joc que darrerament està molt de moda. El Wordle edició especial.

Des de diumenge 13 de febrer, fins el dia de Maria Auxiliadora, el 24 de maig, publicarem cada dia a les 8.00h, un enllaç al Twitter de l’escola i haureu de descobrir una paraula o un concepte relacionat amb els 100 anys dels Salesians a Badalona, la vida de Don Bosco, els Salesians… Quan diem concepte ens referim a més d’una paraula, però el joc no ens deixa posar espais, ni guions, de manera que anirà tot junt, amb la dificultat afegida que això pot comportar.

Per què aquestes dates?

Perquè entre el 13 de febrer i el 24 de maig hi ha 100 dies. Un dia per cada any d’estada de la congregació a la ciutat.

Com es juga al Wordle? 

Heu d’endevinar el WORDLE en 6 intents.

Heu d’introduir paraules de tantes  lletres com caselles hi hagi i fer clic a ENTER. A diferència del Wordle Original, no hi ha un diccionari al darrere, de manera que accepta qualsevol combinació de lletres.

Després de cada intent, el color de les lletres canviarà per indicar l’evolució de la partida. Fixeu-vos en la imatge adjunta.

No es tenen en compte els accents a l’hora d’introduir paraules. Tampoc la grafia “ç”, que serà una “c”, ni el punt volat de l’ela geminada, que serà una doble ela.

Es poden repetir lletres. Vigileu!

I quin és el premi?

Després de 100 dies de joc, haver gaudit i haver après algunes coses sobre aquests 100 anys dels Salesians a Badalona.

I si no tinc Twitter o m’he perdut algun dels Wordle ja publicats, què puc fer?

Setmanalment, els divendres, publicarem el llistat actualitzat de les paraules que ja s’han jugat, de manera que durant el cap de setmana, que habitualment tenim més temps, podreu recuperar les paraules no jugades. Trobareu els #Wordles ja publicats en aquesta pàgina.