Aquests tallers d’economia són increïblement informatius i educatius. El professorat és expert en el camp i presenten la informació de manera clara i concisa. Vaig aprendre molt sobre com funciona l’economia global i com afecta la meva vida diària. A més, les xerrades també em van donar una perspectiva valuosa sobre com prendre decisions financeres personals i com contribuir al benestar econòmic de la societat. Sens dubte, recomanaria aquestes xerrades a qualsevol interessat a aprendre més sobre economia.

De les vuit xerrades que, per la meva opinió, va ser de les més importants, i que tothom hauria d’escoltar van ser: (In) format per Decidir. Tractava informació important com la publicitat financera, i la seguretat digital. El futur digital promet ser emocionant i innovador, amb tecnologies com la intel·ligència artificial, la robòtica i la realitat virtual canviant la forma en què vivim i treballem, així com la nostra economia. No obstant això, en un món que cada vegada se’n va més a la digitalització, correm més perill en línia, així com més possibilitats de ser enganyats, o estafats.

D’altres xerrades de gran interès les quals ens van explicar, van ser les següents.
Han sigut 8 xerrades molt interessants i profitoses:

  • Administrar els teus diners
  • Endeutar-se amb seny
  • Inversió Intel·ligent i Sostenible
  • Financers per a La vida
  • Els impostos i tu
  • N’estàs segur?
  • (In) Format per Decidir
  • L’Economia circular

Gràcies a aquestes meravelloses xerrades hem pogut concursar en una competició d’infografies informatives sobre l’economia. Ha estat un treball interessant on hem aprofundit molt més en el temari, i hem tingut la possibilitat de competir juntament amb els nostres companys per veure quina era la més completa. Després d’una votació i l’acord de tota la classe, hem decidit que la infografia més completa era la d’Àngeles Camacho 4 ESO C, la qual hem enviat al concurs proposat per EFEC.

De part de tot el grup d’economia volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els formadors pel seu esforç i dedicació en l’organització d’aquest esdeveniment. Les seves xerrades van ser informatives, educatives i altament entretingudes. Ens va impressionar la profunditat dels seus coneixements i la seva habilitat per a presentar la informació de manera clara i accessible.

Gràcies per compartir les seves experiències i coneixements amb nosaltres.

Moltes gràcies.

Edu Olivares 4 ESO B – optativa ECONOMIA