De nou, un èxit!

Un any més, i ja en van 24, s’ha fet la tradicional pujada a Montserrat per celebrar l’inici de curs. Enguany hi han participat unes 150 persones entre les diverses modalitats que es van oferir: Sortida des de Badalona, des de Les Fonts de Terrassa i pujada des de Collbató.

A un quart de cinc de la tarda sortia el grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO, professors i Antics Alumnes. La sortida es va fer des de la porta de l’escola i així va començar la caminada. Cap a quarts d’onze aquest grup va arribar a Les Fonts on se li va unir un grup força nombrós. Havent sopat, el grup va reprendre el camí. També en aquest punt s’hi van afegir els cotxes de suport per portar aigua, sucs, xocolata i l’esperat esmorzar, a més de fer tasques de senyalització i de talls de carretera dels punts més complexos per minimitzar els riscos. La caminada va anar seguint el seu curs i, malgrat els rumors d’una riera molt plena d’aigua, els participants van poder fer el tram sense cap dificultat. A l’arribada a Olesa, els estava esperant un reconfortant suc de fruites i un dolç Donut que feia hores que algun participant reclamava. “Aquí ens donen el Donut?” preguntava a cada aturada.
Entre Olesa i Esparreguera es van haver de pujar els famosos graons i amb els primers rajos de sol el grup va arribar a Collbató on es va unir el grup que va arribar en autocar per fer l’ascens final. Petit refrigeri per agafar energies i pujada cap al Monestir. A la pujada final, cada participant va anar al seu ritme. Però en tots els rostres hi havia un element comú: un somriure de satisfacció, tot i el cansament. La càlida rebuda d’en Mariano a l’arribada segur que hi ajudava. L’activitat va acabar amb una pregària i el cant del Virolai a la plaça dels Apòstols, davant de l’apòstol dels joves, Joan Bosco.

Don Bosco va dir “camina amb els peus al terra, però tenint la mirada i el cor en el cel” i al llarg de la caminada es van viure diversos moments de confidències, somriures, rialles, ajuda, solidaritat… compartir aquests moments van deixar ben clar que el missatge de Don Bosco ha arrelat a la nostra escola.

I una vegada a Badalona… Amb el cansament una mica oblidat, ja hi ha qui diu que el curs vinent s’apuntarà a la vint-i-cinquena edició!