SALESIANS BADALONA

PREINSCRIPCIÓ

Curs 2024-2025
Demana cita per fer la preinscripció de manera presencial a l’escola.

Cita prèvia

Contacte

secretaria.badalona@salesians.cat

Telèfon de contacte de 8:00h a 17:15h
933 87 72 54
Secretaria de 9:00h a 13:00h
i les tardes de 15:00h a 17:15h.

Nom del centre

Sant Domènec Savio.

Codi del centre

08000499

INFORMES D’ALUMNES

Documentació

Aquesta pàgina s’actualitzarà cada vegada que s’aportin noves dades

CALENDARI PREINSCRIPCIÓ

EI/EP/ESO: 

 • Presentació de sol·licituds Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
 • Presentació de sol·licituds Educació Secundària Obligatòria: del 8 al 20 de març

Matrícula:

 • Del 18 al 26 de juny

 


 

CFGM:  

 • Presentació de sol·licituds: del 24 al 30 de maig.
 • Assignació de places: 15 de juliol 1a llista, 31 de juliol 2a llista.

Matrícula:

 • Alumnes 1a tanda: Del 17 al 22 de juliol.
 • Alumnes 2a tanda: del 2 al 6 de setembre.

 


 

PFI:  

 • Presentació de sol·licituds: el 2 al 9 de maig.
 • Entrevistes: del 2 al 23 de maig
 • Assignació de places, alumnes admesos i llista d’espera: 1 de juliol.

Matrícula:

 • Del 2 al 8 de juliol.

PREGUNTES FREQÜENTS

QUIN ÉS L'HORARI D'INFANTIL?

– A les 9.00 h els infants entren a l’estança/aula on ens espera la tutora amb els microespais. D’aquesta manera relaxada i acurada comencem el dia fent propostes manipulatives amb un objectiu curricular i on es respecten els diferents ritmes dels nostres alumnes.
Després és el moment de fer un treball globalitzat on aprenem contes, dites, a compartir, motricitat fina, relacions matemàtiques…, Posteriorment, esmorzem a l’aula amb els nostres companys/es i, si és dimecres, com és el dia de la fruita fem un esmorzar d’allò més saludable. Quan acabem, sobre 3/4 d’11 marxem al pati, fins a les 11:20 h que és hora d’entrar a l’aula.

– A les 10:20 h esmorzem a l’aula i quan acabem anem al pati de 10:40 h a 11:20 h.

– A les 13:00 h és hora de dinar al nostre propi menjador. Els monitors/es van a buscar als alumnes a la mateixa classe i els hi acompanyen al menjador. Els infants d’EI3 que es queden a dinar a l’escola tenen l’espai i el temps idoni per fer la migdiada. Els infants més grans, d’EI4 i EI5, tenen activitats dirigides per monitors i monitores.

– A tarda l’escola comença a les 15:00 h i els infants d’Educació Infantil entren per la seva pròpia entrada amb ganes de continuar aprenent, compartint i gaudint amb els seus amics i amigues. Sempre tenim el pati a la nostra disposició per si de cas la mestra considera oportú sortir una estona a gaudir del sorral, del tobogan, de la cuineta…

– A les 17:00 h és l’hora de sortida, però l’escola roman oberta per fer activitats extraescolars. Els monitors/es de les activitats passen directament a recollir els infants d’EI3 a la mateixa aula i els d’EI4 i EI5 a la filera.

Pàgina infantil

COM ENS COMUNIQUEM AMB LES FAMÍLIES?

Les vies de comunicació diària són l’agenda i el correu electrònic. Són els canals adients per comentar qualsevol dubte que tingueu al professorat.
A través de la plataforma ESEMTIA rebreu els informes dels vostres fills/es i tota la comunicació que emet l’escola. Al llarg del curs tindreu entrevistes personalitzades amb els tutors i tutores per parlar del vostre fill/a. Tot i això, si hi ha alguna situació que requereixi la trobada amb la tutora es concerta l’entrevista al més aviat possible.
Es lliuren dos informes a Educació Infantil i tres a Educació Primària on es recull l’evolució dels vostres fills/es. Paral·lelament a aquestes entrevistes individuals, fem dues reunions programades una pel primer trimestre (setembre) i un altre pel segon (febrer-març) per tractar temes relacionats amb el funcionament de l’escola i aspectes metodològics del grup-classe, etc. A aquestes reunions, participen totes les famílies del mateix grup-classe i s’ofereix servei de guarderia gratuïta per afavorir que les famílies puguin assistir-hi (fins a 6è d’EP).
Cada grup té unes famílies delegades que permeten una comunicació més fluida família-escola i poden col·laborar en l’organització de diferents activitats.
Amb el nostre acompanyament fem que tots ens sentim UNA GRAN FAMÍLIA.

COM ES TREBALLEN LES NOVES METODOLOGIES?

Aquest curs hem reprès els ambients d’aprenentatge tant a Educació Infantil com al Cicle Inicial. Mitjançant el joc els nostres infants fan descobertes, experimenten, gaudeixen i amplien els seus coneixements curriculars. Adquireixen capacitats i habilitats per crear el seu propi aprenentatge. Milloren la seva capacitat de raonament i comunicació tot manipulant.
Amb el treball per projectes els alumnes d’EI i EP participen activament en el seu procés d’aprenentatge, arribant al coneixement i adquirint estratègies de tractament de la informació. Comparteixen experiències amb la resta de companys/es i les activitats esdevenen més significatives i properes.
El treball cooperatiu també està present en el nostre dia a dia. A l’Educació Infantil posem les bases per a poder desenvolupar a l’Educació Primària el treball cooperatiu. Són petites activitats en petit grup on s’assignen els rols propis del treball cooperatiu (secretari, portaveu, material…). D’aquesta manera els nostres alumnes aprenen a ser part important del seu propi aprenentatge, a formar part activa del grup i a treballar la responsabilitat i l’acceptació de les diferències.

El nostre petit-gran tresor és l’hort de l’escola. Allà, els nostres infants, des d’EI3 fins a 6è, aprenen a observar i dur a terme tasques pròpies d’un/a horticultor/a (planten, reguen, treuen les males herbes…). Aquest projecte ens permet produir aspectes com el respecte envers la natura, entendre diferents processos i gaudir dels seus fruits… Fins i tot, ens emportem la collita a casa!!!

HI HA SERVEI D'ACOLLIDA?

Disposem d’un servei d’acollida al matí de 7.45 h a 8.45 h. Com a novetat al curs 2022-23 s’oferirà servei de permanències a la tarda per als alumnes d’EI3 i les seves famílies que ho sol·licitin.

Pàgina acollida matinal

COM FUNCIONA EL SERVEI DE MENJADOR?

Disposem de servei de cuina pròpia gestionada per l’empresa SODEXO.
Disposem de menús específics per a intoleràncies, dietes…
Treballem amb l’eina KINDERCLOSE. Una App que ens permet comunicar-nos amb vosaltres de manera immediata, oferint diàriament els menús, el què i com han menjat, si han dormit o no, control d’esfínters…
En el dossier de la jornada teniu més informació.

Pàgina menjador

Nom del centre

Sant Domènec Savio.

Codi del centre

08000499

INFORMACIÓ ÚTIL